Uw aangekochte chesterfield bank laten bezorgen ?

Ammerzoder Meubels bezorgt in regio Waalwijk en ver daar buiten tegen kleine vergoeding. De vergoeding is afhankelijk van uw woonplaats. De meubelen worden bij u thuis afgeleverd en op de gewenst locatie gezet. Indien u kiest om uw meubelen te laten bezorgen nemen wij contact met u op om een dag af te spreken die u het beste uitkomt.

*BEZORGACTIE*
Wij bezorgen uw chesterfield aankoop gratis door heel Nederland bij bestellingen vanaf €1000,- m.u.v waddeneilanden.
In belgië bezorgen wij in de Provincies Limburg en Antwerpen gratis bij bestellingen vanaf €1000,-.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om zelf de artikelen af te halen bij ons in de showroom. Wij zorgen dat het artikel volledig ingepakt wordt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het vervoeren verkleind worden. Wij beschikken over een magazijn waar uw bestelling, voor een bepaalde periode, opgeslagen kan worden. Het geniet de voorkeur de afhaaldatum vroegtijdig te communiceren, zodat uw goederen klaargezet kunnen worden om op te halen.

wereldwijd.jpgWilt u uw bestelling laten bezorgen in het buitenland?
Ook dat is mogelijk bij Ammerzoder Meubels. Voor uw bestellingen buiten de Benelux zijn wij aangesloten bij verschillende transportbedrijven, een wereldwijde en erkende verzendorganisaties.

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over de bezorgservice? Neem dan contact op met onze service team via (0416) 534089 of via info@chesterfieldmeubels.nl

Chatsworth wijnrood.jpg
Afspraak maken