Bezoek onze Chesterfield showroom in Waalwijk (Noord-Brabant)

VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Terwijl de situatie per dag verandert blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. We hebben dan ook diverse aanpassingen gedaan om uw, en ook onze veiligheid te kunnen waarborgen. Omdat we de strijd tegen het coronavirus samen aangaan, vragen we ook aan u om wat kleine aanpassingen te doen als u onze showroom bezoekt. Hiervoor vragen we uw begrip, en bedanken u alvast!

Showroom

In onze showroom kunt u veilig komen winkelen. Op basis van de adviezen van het RIVM hebben we diverse maatregelen genomen. Echter vragen we ook aan u als bezoeker, hier op de juiste manier mee om te gaan:
· Onze medewerkers geven u even geen hand en wassen en desinfecteren hun handen regelmatig.
· Als gespecialiseerde chesterfield dealer vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, daarnaast biedt onze ruim opgezette winkelvloer genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden. Dit biedt dus alle ruimte om de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren tussen andere klanten en onze medewerkers.
· We monitoren de bezoekersaantallen en nemen we maatregelen indien dit noodzakelijk is.
· We hebben extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere onze pinautomaten en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.
· Daarnaast zijn de ventilatiekanalen voorzien van een frisse onderhoudsbeurt.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we u om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne.

· Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan de maatregel van het RIVM om thuis te blijven en uw bezoek later in te plannen. In dat geval kunt u ook altijd terecht bij ons online aanbod. Ook voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor u klaar via Whatsappchat of telefoon.

BEZORGING

Bestel gerust chesterfield meubels online of in de showroom en geniet binnen een paar dagen van uw nieuwe interieur. Al uw bestellingen worden momenteel gratis bezorgd door heel Nederland!

Ook tijdens bezorging houden wij ons strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne centraal staat. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

· We gebruiken desinfectiemiddelen
· We schudden geen handen
· We werken met handschoenen

SHOP ONLINE

ONLINE ADVIES
Heb je online hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste chesterfield bank of fauteuil? Onze adviseurs helpen u graag verder via chat of telefoon.

Verder houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen die dagelijks veranderen, zodat u de juiste informatie op tijd ontvangt. Nogmaals dank voor uw begrip en graag tot ziens!

Contact opnemen

U kunt zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen.

De Ammerzoder
Grotestraat 183
5141 JR Waalwijk (Noord-Brabant)
Nederland

Reguliere openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend
Voorkom teleurstelling, bevestig telefonisch uw bezoek!

Voor openingstijden tijdens de feestdagen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Telefoon +31 (0)4 16 53 40 89
Mobiel +31 (0)6 15 34 42 15
E-mail info@chesterfieldmeubels.nl

Stuur een bericht

Naam
E-mail *
Telefoon
Bericht *

Bekijk onze showroom in 3D

Start tour
Afspraak maken