Wilt U een Chesterfield kopen? Wij beantwoorden uw vraag.

Vragen over Chesterfields

Wat kost een Chesterfield?
De aangeboden chesterfield occasions variëren sterk van prijs. De prijs voor een chesterfield is afhankelijk van de inkoopprijs, conditie en model. U kunt telefonisch of per mail de prijzen opvragen.

Is Chesterfield een merk?
Nee, Chesterfield is een meubelstijl en geen merk. Hierdoor zijn er verschillende modellen in de omloop.

Waar komen onze Chesterfield bankstellen vandaan?
De nieuwe aangeboden chesterfield banken en fauteuils worden rechtstreeks geimporteerd uit Engeland. Deze worden daar met de hand vervaardigd waarbij alleen het beste materiaal gebruikt wordt.

De aangeboden occasions worden zowel in Nederland als in Engeland ingekocht. Deze worden voor het verkoop volledig nagekeken.

Is de chesterfield echt of nep?
In principe zijn er geen nep of echte chesterfields. Echter is er een groot onderscheidt in de kwaliteit van de fabrikanten. Engelse fabrikanten staan bekend om hun hoge kwaliteitseisen waarbij de chesterfields ambachtelijk zijn vervaardigd. Deze hebben een langer levensduur en een betere zitcomfort dan de low budget chesterfield zitmeubelen.

Hoe moet ik een chesterfield onderhouden?
Het leder is te onderhouden met speciaal ledercreme. Deze is te verkrijgen in onze showroom. Onze medewerkers adviseren u graag hierover.

Vragen over onze service

Komen jullie het aangekochte meubilair ook bezorgen?
Wij bieden de mogelijkheid om de aangekochte artikelen door onze eigen personeel bij u aan huis te bezorgen. Voor meer informatie zie bezorgservice.

Wanneer zijn jullie geopend?
Onze openingstijden zijn van Maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voorkom teleurstelling en bevestig telefonisch of per mail uw bezoek. Voor meer informatie zie contact.

Kan ik bij jullie pinnen?
Op dit moment is het niet mogelijk om in de showroom te pinnen. Hieraan wordt gewerkt en zal in de toekomst mogelijk zijn. Voor alternatieven kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

Waar kunnen de meubels bezichtigd worden?
In onze showroom(1000m2) zijn al onze aangeboden meubels te bezichtigen. De chesterfield occasions zijn direct leverbaar uit onze voorraad, onze nieuwe collectie is tevens te bezichtigen in onze showroom.
Adres:
Grotestraat 183
5141 JR Waalwijk
Nederland

Levertijd
Op onze nieuwe chesterfield collectie zit een levertijd van +/- 4 tot 8 weken. De chesterfield occassions zijn direct leverbaar uit onze voorraad.

Afspraak maken